Witam was! wczoraj zacząłem się bawić w Photoshop CS4 i zrobiłem pare prostych, ale siostra powiedziała zgrabnych projektów. oto końcowe efekty:
mój pierwszy:
prosty, ale ta duma ze zrobienia swojego pierwszego...
tylko przyblizylem ich twarze. Nic szczególnie mistycznego
wyciołem tło i wkleiłem takie coś (właściwie PS wkleił)
a to jest według mnie najlepsze z tych wszystkich.
Prosiłbym was o komentarze, co bym mogl poprawic i o pomysłe do coraz cieższych projektów.
aaaaaaaaaaaaa dałem wam złego optimusa xD nie ma kawałka głowy xD
Jeśli chciałeś wrzucić swoje prace na forum to wkleja się linki albo w code, lub bezpośrednie linki w img, na razie ostrzeżenie ustne w przyszłości za takie coś będzie warn //Babeq
no dobrze no to ja się wypowiem
1. Nie wiem o co tu chodziło jakoś tak ci nie wyszło sprubuj nałozyc maske warstwy a potem Biało czarny gradient jest wtedy efekt przejscia jakby duzo ladniej bedzie wygladac (napis nie pasuje)
2. patrz wyzej ale jest tu troche lepiej ja bym wycial z obydwuch tło a potem dał inne i jakieś wtopienie zastosował
3.render w miare dobrze wycięty ale widać pare niedosiągniec nie wiem po co dawałes taki gradient daj jakieś tło z google.pl albo c4d i sprubuj go wtopic Napis nie pasuje
4.Faktycznie najlepsze ale widać kontury tego niebieskiego obrazka daj jakis poszarpany brusch na 100% i wytnij tak zeby nie było widać kontur
Ogulnie jak na 1 prace nie jest Az tak zle poczytaj tutoriale i sprubuj troche przysiąsc nad tym jak je robisz
i tekst nie ma się roznic od tła musi z nim wspoligrac (sam z tym miałem kiedyś problemy) Oceniłem twoje prace Zeby ci pomuc oczywiscie nie bierz tego za jakąś obraze czy cuś Pamiętaj krytyka wpływa na dobre