• Profil • Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości • Zaproś Usera • Zaloguj
RapidHack.pl Forum Wielotematyczne, Warez
• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Rejestracja

Zbieramy na Skrypt vBulletin, rozdajemy VIPy
warez Zbieraj monety i wymieniaj je na nagrody w sklepie! warez, download

warez

Poprzedni temat «» Następny temat
Moje proste prace
Autor Wiadomość
Tom85 

Monet
Wysłany: 2010-02-07, 09:34   Moje proste prace

Witam was! wczoraj zacząłem się bawić w Photoshop CS4 i zrobiłem pare prostych, ale siostra powiedziała zgrabnych projektów. oto końcowe efekty:
mój pierwszy:

prosty, ale ta duma ze zrobienia swojego pierwszego...

tylko przyblizylem ich twarze. Nic szczególnie mistycznego :D

wyciołem tło i wkleiłem takie coś (właściwie PS wkleił)

a to jest według mnie najlepsze z tych wszystkich.

Prosiłbym was o komentarze, co bym mogl poprawic i o pomysłe do coraz cieższych projektów.

aaaaaaaaaaaaa dałem wam złego optimusa xD nie ma kawałka głowy xD

Jeśli chciałeś wrzucić swoje prace na forum to wkleja się linki albo w code, lub bezpośrednie linki w img, na razie ostrzeżenie ustne w przyszłości za takie coś będzie warn //Babeq

#wicus3x 

Monet
Wysłany: 2010-02-07, 10:12   

no dobrze no to ja się wypowiem
1. Nie wiem o co tu chodziło jakoś tak ci nie wyszło sprubuj nałozyc maske warstwy a potem Biało czarny gradient jest wtedy efekt przejscia jakby duzo ladniej bedzie wygladac (napis nie pasuje)
2. patrz wyzej ale jest tu troche lepiej ja bym wycial z obydwuch tło a potem dał inne i jakieś wtopienie zastosował
3.render w miare dobrze wycięty ale widać pare niedosiągniec nie wiem po co dawałes taki gradient daj jakieś tło z google.pl albo c4d i sprubuj go wtopic :) Napis nie pasuje
4.Faktycznie najlepsze ale widać kontury tego niebieskiego obrazka daj jakis poszarpany brusch na 100% i wytnij tak zeby nie było widać kontur

Ogulnie jak na 1 prace nie jest Az tak zle :) poczytaj tutoriale i sprubuj troche przysiąsc nad tym jak je robisz :)
i tekst nie ma się roznic od tła musi z nim wspoligrac (sam z tym miałem kiedyś problemy) Oceniłem twoje prace Zeby ci pomuc oczywiscie nie bierz tego za jakąś obraze czy cuś Pamiętaj krytyka wpływa na dobre :P

TDzuku1 

Monet
Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 2010-02-13, 14:07   

całkiem nieźle tylko tła i napisy mi się nie podobają

vocal 

Monet
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2010-02-13, 19:34   

Nie ma czym się chwalić. Trenuj dalej. Wg mnie to nawet nie jest warte pochwalenia się...

Odpowiedz do tematu